Читај ми!

Троје погинуло у удесу код Рашке

Три особе су погинуле, једна је задобила тешке, а две лаке повреде, у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у месту Шумник у Баљевцу код Рашке.

Полицијска управа Краљево саопштила је да се несрећа у којој су учествовала четири возила, догодила синоћ око 21 сат на државном путу I Б реда Рашка-Краљево.

Несрећа се догодила када се "опел кадет", рашчанских регистарских ознака, којим је према Краљеву управљао М. Л. (32), са путницима Д. Л. (52) и М. Л. (59), сви из Јошаничке Бање, сударио са комбијем "мерцедес вито", новопазарске регистрације, којим је из супротног смера управљао М. П. (18) из Новог Пазара, са сувозачем В. П. (25) из истог места.

Како је саопштено, судар се догодио када је "опел кадет" претицао "ладу самару", регистровану у Рашкој, којим је управљала С. Т. (30) из истог места и са којом је у возилу био њен малолетни син.

Од силине удара комби се окренуо на путу и у њега је ударио "пежо 206", новопазарске регистрације, којим је управљао С. Ј. (25) из Новог Пазара.

Возач и путници "опел кадета" преминули су на лицу места, док је возач комбија задобио тешке, а сувозач комбија и возач "пежоа" лаке телесне повреде. Возач и сувозач "ладе самаре" нису повређени.

Увиђај је обавио основни јавни тужилац у Рашки, у присуству полицијских службеника Саобраћајне полицијске испоставе Рашка.

Саобраћај на том делу пута је до поноћи био у прекиду за теретна возила, док је за путничка преусмераван на алтернативни путни правац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара