Читај ми!

Одложено суђење Урошу Мишићу

Почетак поновљеног суђења навијачу "Црвене звезде" Урошу Мишићу, због оптужби за тучу са америчким маринцима у клубу "Пластик" прошле године, одложен је за 23. мај у Првом основном суду, због изостанка Мишића и његовог адвоката.

Мишићев адвокат Боривоје Боровић обавестио је суд да има суђење у притворском предмету у суду у Крагујевцу, док је његов заменик рекао суду да је Мишић болестан и да ће о томе доставити суду доументацију у року од три дана, јавља Танјуг.

Мишић је прошле године ослобођен оптужби за тучу са Американцима, али је Апелациони суд у Београду укинуо ту пресуду и наложио да се суђење понови.

Судиће му се поново због кривичног дела насилничко понашање, односно туче са у клубу "Пластик".

Што се тиче америчких маринаца, који се воде као оштећени, они се нису одазвали суду на више позива, који су им били упућени преко америчке амбасаде у Београду.

Према писању медија, Мишић је, заједно са својим са пријатељима, у "Пластику" учествовао у тучи са обезбеђењем америчке амбасаде.

Он је навијач "Црвене звезде" и бивши осуђеник који је почетком децембра 2012. године, после пет година проведених у затвору због напада на жандарма Небојшу Трајковића, амнестиран и пуштен на слободу.

Два пута је био осуђен на 10 година затвора, али му је Апелациони суд преиначио пресуду на пет и по година затвора.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара