Читај ми!

Ухапшени због убиства у Калуђерици

Београдска полиција ухапсила је три особе због постојања основа сумње да су у Калуђерици у дворишту Основне школе "Алекса Шантић", у понедељак 21. априла, учествовали у убиству малолетника. Осумњиченима је одређен притвор до 30 дана.

Због постојања основа сумње да су учествовали у извршењу тешког убиства, надлежном вишем јавном тужиоцу приведени су Страхиња Благојевић (1995), Стефан Ђурђевић (1995) и Милош Јаковљевић (1994).

Криминалистички инспектори су до тренутка привођења осумњичених прикупили материјалне доказе који поткрепљују сумњу да су приведени починили кривично дело.

Полиција наставља рад на расветљавању свих околности под којима се убиство десило, утврђивање улоге и одговорности појединих малолетних лица посебно након извршеног убиства у правцу пружања помоћи на скривању и уништавању доказа.

Виши суд у Београду осумњиченима је одредио притвор до 30 дана. Брату убијеног младића Милошу Јаковљевићу судија за претходни поступак је одредио притвор због опасности да би могао да утиче на сведоке, као и због висине казне за дело које му се ставља на терет а која је преко 10 година затвора, рекла је Танјугу портпаролка суда Душица Ристић.

Притвор му је одређен и јер су начин извршења и последица дела довели до узнемирења јавности, напоменула је Ристић.

Стефану Ђурђевићу и Страхињи Благојевићу, како је навела, притвор је одређен због постојоња околности да би боравком на слободи могли да утичу на сведоке.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара