Читај ми!

Ухапшен због дечје порнографије

Полиција је ухапсила Т.С. из Београда, осумњиченог да је, путем рачунара, преузимао и складиштио порнографски материјал на коме се налазе деца.

Т.С. (36) је ухапшен у наставку акције "Армагедон", због постојања основа сумње да је извршио кривично дело приказивања, прибављања и поседовања порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица, саопштено је из МУП-а

Осумњичени је од почетка 2013. године до лишења слободе, са свог рачунара, а преко Интернет мреже, преузимао, складиштио и постављао веће количине порнографског материјала насталог искоришћавањем деце.

Приликом претреса стана који користи Т.С. пронађено је више од 40 гигабајта порнографског материјала насталог искоришћавањем деце у порнографске сврхе.

Т.С. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Посебном тужилаштву за борбу против високотехнолошког криминала.

Акцију су спровели полицијски службеници Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Посебним тужилаштвом за борбу против високотехнолошког криминала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара