Читај ми!

Потврђена оптужница против Бубала

Апелациони суд у Београду потврдио је решење Вишег суда и оптужницу Тужилаштва за организовани криминал против бившег министра привреде и приватизације Предрага Бубала и још седморо осумњичених за малверзације при приватизацији Луке Београд.

Апелациони суд је саопштио да је првостепени суд у образложењу одлуке којим је потврђена оптужница навео јасне и аргументоване разлоге да има довољно доказа за сумњу да су окривљени учинили кривична дела.

Бубало и остали се терете да су оштетили државу за више од пет и по милиона евра приликом продаје државног пакета акција Луке Београд по цени нижој од реалне.

Осим Бубала осумњичени су Миодраг Ђордевић, Горан Мрђа и Алексеј Мисаиловић из Агенције за приватизацију, бивши директор Акцијског фонда Србије Александар Грачанац, бивша директорка Сектора за анализу, припрему и организацију продаје у Акцијском фонду Јасмина Драгутиновић.

Осумњичени су и бивши директори Привредног друштва Луке Београд Мирослава Дробац и Душан Косовац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије