Читај ми!

Хапшење дилера у Нишу

Нишка полиција јутрос привела 11 особа за које се основано сумња да се баве продајом дроге на нишком тржишту. Саслушање је у току, сазнаје РТС.

У акцији полиције, која још траје, приведено је десетак особа. За 8 лица одређено је полицијско задржавање до 48 сати а по истеку мере задржавања осумњичени ће са крирвичним пријавама бити срповедени у надлежно тужилаштво у Нишу. 

Због постојања основане сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, одређена је мера задржавања до 48 сати Милану С (1982) и Ненаду Т. (1980), обојица из Ниша.

Због постојања основане сумње да су извршили кривична дела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога и удруживање ради вршења кривичних дела, одређена је мера задржавања до 48 сати Марку Н. (1985), Милану Д. (1982), Душану Ђ. (1980), Стевану В. (1981), Милану С. (1983) и Милану И. (1976), сви из Ниша.

У наведеној акцији заплењено је укупно 22,3 грама хероина, 165 грама марихуане као и једно путничко возило марке "БМВ" сумњивог порекла.

За осумњиченог Милана С. утврђено је да је у раније периоду, ради даље препродаје продао 1,2 килограма марихуане Бранку Ц. (1988) из Ниша, код кога је током акције "Гром" пронађена наведена количина дроге.

Више детаља о акцији полиција ће саопштити током дана.

Нишка полиција је, како сазнаје РТС, већ дуже време пратила осумњичене за диловање наркотика.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво