Читај ми!

Ухапшено пет сиријских држављана

У две одвојене, заједничке акције припадника Жандармерије и Полицијске станице Рашка, синоћ је ухапшено пет сиријских држављана, а јутрос и једна особа по централној потерници.

Припадници Жандармерије и ПС Рашка ухапсили су пет сиријских држављана поред пута Рашка - Косовска Митровица. У другој заједничкој акцији ухапшен је П. В. (29) на прелазу "Јариње".

Синоћ, око 21 час, у сарадњи са полицијским службеницима ПС Рашка, припадници Жандармерије су поред пута Рашка - Косовска Митровица затекли аутомобил марке "мицубиши" новопазарских регистарских ознака без возача. У њему је било пет сиријских држављана који нису имали лична документа.

Пошто су затражили азил, Сиријци су рано јутрос упућени у Центар за азил у Тутину.

Јутрос, око седам часова, на Заједничкој тачки прелаза "Јариње" ухапшен је П. В. (29), за којим је Полицијска управа у Чачку расписала потерницу због сумње да је извршио кривична дела тешка телесна повреда и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије