Хапшење због производње и продаје дроге

Због сумње да је производио и трговао опојним дрогама, ухапшен Д. У. из Суботице. У његовој лабораторији заплењени наркотици у вредности око 50 милиона динара.

Ухапшен Д. У. (54) из Суботице, због сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња и стављање у промет опојних дрога. Одређено му је полицијско задржавање до 48 сати.

Полиција је пронашла лабораторију за вештачку производњу марихуане са најсавременијом пратећом опремом.

Заплењено је 19 килограма и 892 грама осушене марихуане спремне за продају, 30 килограма и 800 грама марихуане у свежем стању, и 714 стабљика биљке марихуане.

Улична вредност наркотика и опреме у лабораторији износи око 50 милиона динара, наводи се у саопштењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије