Читај ми!

Косовска Митровица, претучена старица

Старица претучена у северном делу Косовске Митровице. Иинцидент догодио у старој школи "Бранко Радичевић", где живе избегла и расељена лица међу којима је била. Претпоставља се да је мотив напада пљачка.

Две за сада неидентификоване особе рано јутрос су претукле старицу Р. К. (86) у њеној соби у северном делу Косовске Митровице, саопштио је регионални шеф оперативе Косовске полиције Жељко Бојић.

Бојић је Танјугу рекао да се инцидент догодио јутрос у 3.15 у улици Џона Кенедија у старој школи "Бранко Радичевић", где живе избегла и расељена лица међу којима је била и старица која се нашла на мети разбојника.

"Старици су нанете повреде у пределу главе, има подливе испод оба ока. Разбојници су јој претурали по џеповима тражећи највероватније новац. Случај је полицији пријавила њена комшиница", рекао је Бојић.

Лекарска помоћ јој је указана у Здравственом центру у Косовској Митровици, где су констатоване лакше телесне повреде.

Нападачи нису били маскирани, нису имали ни оружје, а полиција је овај случај окарактерисала као разбојништво, додао је Бојић.

Председница Скупштине општине северна Косовска Митровица Ксенија Божовић осудила је напад и затражила хитно проналажење и санкционисање нападача.

Узимајући у обзир године нападнуте старице и повреде које су јој нанесене говоре о бестидности и безобзирности нападача, нагласила је Божовић.

Нападачи, према њеним речима, морају хитно бити пронађени и санкционисани, јер "таквима није место на улицама нашег града".

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се