Читај ми!

Пронађен мртав рудар код Лесковца

Мртав рудар пронађен у руднику олова и цинка Леце. Истрага о узроцима несреће је у току.

пронађен мртав рудар у руднику олова и цинка Леце, који је у власништву компаније "Фармаком МБ", саопштила је Републичка рударска инспекција Министарства природних ресурса, рударства и просторног планирања.

"Према првим сазнањима инспекције, настрадао је В. С. (56), по занимању бравар. Даљом истрагом биће утврђени узроци несреће", наводи се у саопштењу.

Рудник Леце удаљен је 10 километара од Медвеђе код Лесковца, а власник компаније "Фармаком МБ" је шабачки бизнисмен Мирослав Богићевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво