Ухапшен отмичар са Галичице

У Србији је ухапшен 38-годишњи држављанин Македоније који се сумњичи да је прошле године намамио, кинднаповао, опљачкао и оставио без свести на планини Галичица брачни пар из Скопља.

Српска полиција ухапсила је једног мушкарца из Охрида, који је осумњичен да је прошле године киднаповао брачни пар из Скопља, опљачкао их и оставио их без свести на планини Галичици на југу Македоније.

Скопски лист "Дневник" наводи да је полиција у Охриду потврдила ово хапшење и да ће ускоро македонско Министарство правде затражити од Србије изручење осумњиченог за отмицу.

Осумњичени 38-годишњи мушкарац из Охрида, чије име се не наводи, је у бекству од јуна прошле године, када се и догодио инцидент, а његов саучесник је ухапшен убрзо после отмице, осуђен је и сада је у затвору.

Њих двојица су 3. јуна прошле године, преко огласа на друштвеним мрежама, намамила један брачни пар из Скопља за наводну продају аутомобила.

Они су у стану у Охриду разговарали са брачним паром, сипали су им средство за омамљивање у пиће, затим их опљачкали и без свести су их одвезли на планину Галичицу, где су их оставили.

Жртве су се пробудиле са видљивим траговима насиља на телу, а киднапери су им отели 2.800 евра и 58.000 македонских денара (око 950 евра).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара