Читај ми!

Младић избоден у Новом Пазару

Ухапшен младић због сумње да је данас поподне избо вршњака испред школе у Новом Пазару. Рањени младић је оперисан и његово стање је стабилно.

У тучи ученика у послеподневним сатима испред Техничке школе у Новом Пазару тешко је повређен 16-годишњи Х. А, јавља дописник РТС-а.

Њега је ножем у пределу стомака и груди ножем избо вршњак, такође ученик Техничке школе Б. К, и њега је полиција ухапсила у својој кући. Он је приведен судији и против њега ће бити поднета пријава у редовном поступку.

Здравствено стање повређеног младића је стабилно, пошто је он оперисан у болници, каже начелник Хирушког одељења др Изет Тутић.

"Задобио је тешке повреде стомака и груди због чега је био у тешком стању. Операција је била веома тешка а пацијент је доста искрварио. Сада се налази на интезивној нези", рекао је Тутић.

Директор техничке школе Нусрет Муртезић каже да је сукоб почео још у петак и да су сви у школи изненађени, јер се не ради о проблематичним ученицима - један од њих има само девет изостанака и ништа није указивало на то да су спремни да се потуку испред школе и употребе нож.

Муртезић каже да је то била наизглед безазлена свађа и да се све одиграло у пар секунди. "Школски полицајац је био на лицу места", додао је Муртезић за Танјуг.

Како РТС незванично сазнаје, тучи младића претходила је свађа због девојке.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије