Читај ми!

Поновно суђење Даријану Мусићу

Даријану Мусићу биће поново суђено за убиство манекенке Владиславе Червенко, пошто је Апелациони суд укинуо пресуду којом је Мусић био осуђен на 35 година затвора. Мусићу продужен притвор до 24. фебруара.

Апелациони суд у Новом Саду укинуо је пресуду Даријану Мусићу, оптуженом за убиство манекенке Владиславе Червенко, и предмет вратио првостепеном суду на поновно суђење.

Како је саопштено из Вишег суда, Апелациони суд је усвојио жалбе Мусићевих бранилаца изјављене против пресуде Вишег суда у Новом Саду од 5. јула 2013. године.

Истовремено се решењем Апелационог суда у Новом Саду осуђеном Мусићу продужава притвор до 24. фебруара 2014. године, после чега ће Судско веће одлучити да ли ће притвор бити продужен или ће се Мусић бранити са слободе.

Портпаролка Апелационог суда у Новом Саду потврђује да је предмет враћен Вишем суду у Новом Саду, као првостепеном суду на поновно суђење.

"Основни разлог за овакву одлуку јесте постојање битних повреда кривичног поступка којим је захваћена првостепена пресуда, а коју је потребно уклонити у поновном поступку", каже Софија Чолић.

Пресудом Вишег суда у Новом Саду Мусић је окривљен за кривично дело тешко убиство и осуђен је на казну затвора у трајању од 35 година због убиства новосадске манекенке Владиславе Червенко 12. новембра 2012. године.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара