Читај ми!

Претучен челник УРС-а у Врањској Бањи

Председник Општинског одбора УРС-а у Врањској Бањи Томица Миловановић претучен је синоћ у дворишту своје куће. Миловановић је после указане лекарске помоћи пуштен на кућно лечење.

Синоћ око 22 сата у дворишту своје куће, претучен је председник Општинског одбора Уједињених региона Србије у Врањској Бањи, др Томица Миловановић.

Како је РТС-у у полицији потврђено, напала су га четири маскирана лица и нанела му лакше телесне повреде. Нападачи су Миловановићу претили и вербално.

Миловановић је након збрињавања у Здравственом центру у Врању пуштен на кућно лечење.

Полиција интензивно трага за нападачима.

Уједињени региони Србије осудили су напад на Миловановића и оценили да је то доказ да се у Србији над политичким неистомишљеницима спроводи репресија.

УРС тражи да надлежни органи хитно открију и казне починиоце напада и тиме покажу да је Србија, како наводе, заиста земља која иде ка Европи и која може сваком грађанину да гарантује безбедност и слободу изражавања мишљења.

Потпредседница УРС-a Верица Калановић изјавила је у Врању да пребијање председника Општинског одбора УРС у Врањског Бањи "баца сенку сумње" да је "Србија само на папиру земља која је кандидат за улазак у ЕУ".

Верица Калановић је на конференцији за новинаре у страначким просторијама у Врању рекла да УРС, као политичка партија, не може да тражи извештај полиције како је одборник претучен и да неће тим поводом вршити притисак на полицију и тужилаштво, али ће тражити да власти раде свој посао.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара