Читај ми!

Заплењено три тоне дувана

У неколико акција, одузето више од три тоне дувана, вредности од око 18.500 евра.

Полиција је у Лозници, Шапцу и Нишу, у више координираних акција спречавања нелегалног промета, одузела више од три тоне дувана, вредности око 18.500 евра, саопштило је Министарство унутрашњих послова Србије.

Како се наводи, тај дуван су, у наставку акције на сузбијању нелегалног промета дувана и дуванских производа, запленили полицијски службеници Управе криминалистичке полиције, полицијске управе у Шапцу и полицијске управе у Нишу, по налогу основних јавних тужилаштава.

Приликом претресања куће М. Н. (1964) из Љубовије, који није регистровани произвођач дувана, пронађено је и одузето 895 килограма дувана у листу, тржишне вредности око 3.500 евра, као и једна "сечка" - машина за резање дувана.

Против осумњиченог је у редовном поступку поднета кривична пријава основном јавном тужилаштву у Лозници за кривично дело недозвољена производња.

Код Н. Р. (1967) из Змињака код Шапца, који није регистровани произвођач дувана, пронађено је и одузето укупно 1.817 килограма дувана, од чега је 568 килограма резаног дувана и 1.249 килограма дувана у листу, укупне тржишне вредности око 10.000 евра.

Против осумњиченог је у редовном поступку поднета кривична пријава Основном јавном тужилаштву у Шапцу за кривично дело недозвољена производња.

Приликом контроле на наплатној станици "Наис" у Нишу заустављено је теретно моторно возило марке "Сканиа", власништво фирме "Њу Балкан транс из Шапца и од возача А. Н. из Ниша, одузето 27 пакета са укупно 530 килограма резаног дувана, вредности око 5.000 евра.

Тај дуван из шапца и Ваљева, послат брзом поштом "Бекс", био је намењен купцима са територије Ниша и околних градова.

Особе које су идентификована као наручиоци пошиљки су саслушани и против њих је поднета кривична пријава за кривично дело недозвољени промет акцизним производима, наводи се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво