Ухапшени због пљачке војног магацина

Две особе ухапшене због сумње да су обиле војни магацин Дивостину код Крагујевца, из кога су изнели 54 ручне бомбе и око 7.000 метака.

Крагујевачка полиција ухапсила је Н. М. (18) и М. С. (35) из Крагујевца, због сумње да су извршили више кривичних дела тешка крађа.

Постоје основи сумње да су Н. М. и М. С, са још две особе за којима полиција трага, крајем септембра, обили магацин Војске Србије у Дивостину код Крагујевца, из којег су одузели 54 ручне бомбе и око 7.000 метака различитог калибра

Поред овог, полиција саопштава да је расветлила још 11 кривичних дела, у којима су они, из обијених кућа и станова, одузели већу количину техничких уређаја, златног накита и оружја.

Полиција је пронашла део одузетих бомби и муниције из магацина у Дивостину, као и све одузете предмете и оружје из обијених кућа и станова. Интензивно се ради на проналажењу и осталог украденог наоружања.

Заменик Вишег јавног тужиоца је, након саслушања, Н. М. и М. С. одредио притвор.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се