Читај ми!

Радуловић: Мишковић одговоран за пљачку "Ц маркета"

Бивши директор "Ц маркета" Слободан Радуловић рекао у директном укључењу из Шпаније, да намерава да дође у Србију и изнесе доказе да је Мирослав Мишковић одговоран за подизање политичке оптужнице против њега да би била спроведена пљачка "Ц маркета", преноси Танјуг.

Бивши директор "Ц маркета" Слободан Радуловић, оптужен у оквиру поступка против такозване стечајне мафије, изјавио је данас да намерава да се врати у Србију и изнесе доказе против власника "Делте" Мирослава Мишковића, који је, како је објаснио, трговински монопол у Србији стекао управо пљачкашким преузимањем "Ц маркета", преноси Танјуг.

"Враћам се, имам намеру да дођем и изнесем своју одбрану слободно на суду, моји адвокати се договарају да ми се омогући да на суду изнесу своју одбрану и да докажем да иза политичке оптужнице против мене стоји Мишковић", рекао је Радуловић за ТВ Пинк.

Радуловић, који се налази у бекству од 2006. године, у програм се укључио телефоном из Шпаније. Објаснио је да се до сада није вратио у Србију због тога што је правосуђе било под контролом Мирослава Мишковића, бивше министарке правде Снежане Маловић и бившег председника Бориса Тадића, због чега није могао да рачуна на фер суђење.

"Мишковић је у то време био најмоћнији човек у Србији и нисам имао никакву шансу да у таквој Србији докажем истину", рекао је Радуловић, који је додао да се плашио и за свој живот.

Приватизација "Ц маркета" је један од 24 спорна случаја приватизације.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво