Читај ми!

Хапшења због покушаја убиства

Полиција ухапсила две млађе особе због сумње да су у одвојеним инцидентима пуцали и ранили неколико особа. Оба инцидента су се догодила у Београду, један испред клуба "Нана", а други испред кафане "Далматино".

Београдска полиција ухапсила је М. М. (1994), због сумње да је у понедељак, 16. децембра, испред београдског клуба "Нана", након расправе и туче, из пиштоља пуцао у оштећеног, коме је нанео тешке телесне повреде опасне по живот и тиме починио кривично дело покушај убиства.

Полиција је у друштву осумњиченог М. М, ухапсила и Н. С. (1992), који се налазио у бекству, а за којим постоји основ сумње да је августа ове године на Смедеревском путу испред угоститељског објекта "Далматино" починио кривично дело покушај убиства.

Сумња се да је Н. С, након свађе и туче из пиштоља тешко ранио двојицу оштећених, испаливши неколико пројектила који су их погодили у пределу стомака и ногу.

Полиција је приликом хапшења код осумњиченог М. М. пронашла пиштољ и бомбу, а постоје основи сумње и да је осумњичени Н. С. био у друштву М. М. када је почињено кривично дело испред кафића "Нана".

По налогу надлежног тужиоца донето је решење о задржавању до 48 сати осумњичених, након чега ће бити приведени дежурном тужиоцу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се