Хоргош, заплена ваздушних пиштоља

Цариници на Хоргошу запленили 17 ваздушних пиштоља. Против возача који је из Сегедина путовао у Бечеј, покренут је прекршајни поступак.

Заједничком акцијом цариника и граничне полиције, на граничном прелазу Хоргош је спречен покушај кријумчарења 17 ваздушних пиштоља, веће количине патрона за пиштоље и нешто резервних делова.

Пиштољи марки crosman, vigilante, benjamin trail NP, Wwlther CP 99, STI duty one, три кундака, оптички нишан и 264 патрона за пиштоље, пронађени су у аутомобилу марке "опел астра" којим је путовало двоје српских држављана из Сегедина у Бечеј, саопштила је Управа царина.

Овај брачни пар је тврдио да, осим хране и поклона које су у Сегедину купили за Божић, немају ништа да пријаве за царинску контролу, међутим, цариници су се ипак одлучили за детаљан преглед возила, током којег су пиштоље проналазили на разним местима у аутомобилу.

Највећи део, тачније 15 пиштоља и муницију открили су у пртљажнику. Седам пиштоља се налазило испод тапацирунга у резервној гуми, док су муниција и још осам пиштоља како се не би видели били прекривени купљеним поклонима и храном.

Оптички нишан и још два пиштоља били су сакривени испод сувозачевог и возачевог седишта.

Против возача је покренут прекршајни поступак, док су пиштољи и возило привремено задржани до окончања прекршајног поступка.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво