Читај ми!

Несрећа код тунела у Раковици

Једна особа погинула, а две повређене у саобраћајној несрећи код тунела у Раковици, на новој обилазници око Београда. Сударили су се камион и три путничка аутомобила. Ватрогасне екипе уклониле нафту која је исцурила из камиона.

У саобраћајној несрећи која се догодила на обилазници око Београда испред тунела Стражевица у Раковици једна особа је погинула, две су повређене, а у болницу је превезена и једна десетомесечна беба.

Несрећа се догодила око 9.05 часова на месту које се налази око 500 метара испред тунела Стражевица, односно на излазу из тунела ка магистрали, а у њој су учествовала три путничка возила и тегљач "Београд пута".

Најпре су се директно сударили путничко возило "опел астра" и тегљач, оба возила београдских таблица.

На лицу места преминуо је возач "опел астре", а повређени су возач и сувозач из теретног возила и превезени у Ургентни центар.

На тегљач, који се искренуо од силине ударца, налетео је "ситроен ксара", борских регистарских таблица, а из тога возила је једна 10-месечна беба превезена у здравствену установу.

Потом је налетело и треће возило марке "тојота", београдских таблица, али у њему није било повређених особа.

Саобраћај у оба правца био је затворен око три сата, па су се створиле километарске колоне возила, јавља репортер РТС-а. Чекало се и да екипе ватрогасаца уклоне нафту с пута која је исцурила из камиона "Београд пута".

Портпарол Хитне помоћи Нада Мацура каже да су лекари покушали да на лицу места реанимирају тешко повређену мушку особу стару око 20 година. 

Према њеним речима, мушкарац стар око 36 година истегао је врат и повредио раме, док је мушкарцу старом 55 година повређен леђни део кичме. Они су превезени у Ургентни центар.  

Само 20 минута касније, на истом путу, од Орловаче ка Железнику, догодила се још једна несрећа у којој је повређен 47-годишњи мушкарац, који је пребачен на Клинику за ортопедију на Бањици. 

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво