Читај ми!

Несрећа код Рашке

Три особе тешко повређене у судару аутобуса и аутомобила у Биљановцу код Рашке. Након интервенције ватрогасаца, возач, који је у најтежем стању, извучен из смрсканог аутомобила. Двојица повређених мушкараца животно угрожени.

У судару аутомобила и аутобуса у Биљановцу код Рашке тешко су повређене три особе, од којих су две у животној опасности, јавља дописник РТС-а.

Несрећа се догодила у 16 часова, када су се сударили аутомобил марке "југо" и аутобус превозника "Кавим", који превози раднике са Копаоника.

Два повређена путника, мушкарац и жена, одмах су пребачена у болницу у Новом Пазару, а ватрогасци су око 17.20 часова успели да из потпуно смрсканог аутомобила извуку возача, који је најтеже повређен.

"То лице има отворени прелом бутне кости и повреде главе. Две особе мушког пола су у животној опасности, док особа женског пола није у животној опасности", рекао је дежурни доктор у Дому здравља Рашка Бобан Лазаревић.

Директор Здравственог центра Нови Пазар Мирсад Ђерлек навео је да су повређени Миљко, Никола и Славица Бугарић.

Сви повређени били су у аутомобилу, а ватрогасци су морали да секу делове возила, како би извукли путнике. У аутобусу у тренутку несреће били су само возач и кондуктер, који нису повређени у судару.

На лице места дошле су екипе полиције, ватрогасаца и Хитне помоћи.

Истрага је у току и још увек се не зна шта је узрок несреће. Саобраћај је после три сата нормализован.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво