Читај ми!

Претучени радници "Железница Србије"

Непознати нападач претукао електричним каблом отправника возова и машиновођу "Железница Србије" у Старој Пазови. Машиновођа задобио теже повреде главе, док отправник има повреде руку.

Отправник возова и машиновођа претучени су електричним каблом данас око 14 сати, у железничкој станици Стара Пазова, а нападач још није ухваћен, саопштиле су "Железнице Србије".

Машиновођа је одвезен у болницу са тежим повредама главе, док отправник има повреде руку.

Како се наводи у саопштењу, за сад непозната особа напала је железничаре у службеним просторијама "Железница Србије", брутално их претукла и нанела тешке телесне повреде док су обављали своје радне задатке.

Непознати нападач пре тога је ушао у службене просторије железничке станице Стара Пазова и затражио информације о саобраћају возова.

"Железнице Србије" пријавиле су напад МУП-у, који је започео истрагу.

Како се наводи, железнице имају и видео снимак који ће уступити полицији како би починилац био ухваћен што пре.

"Железнице најоштрије осуђују напад на своје запослене, захтевају хитну акцију државних органа на проналажењу нападача и његово најстроже кажњавање", наводи се у саопштењу.

Најављено је и да ће "Железнице" предузети све законске могућности да сачувају безбедност и достојанство својих запослених и да им омогуће да обављају радне задатке без страха од оваквих или сличних напада.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се