Читај ми!

Косовски полицајци повређени у Лепосавићу

Два косовска полицајца повређена у једном локалу у Лепосавићу где су покушали да зауставе тучу. Приведене четири особе против којих су поднете прекршајне пријаве.

Приликом интервенције у једном од локала у Лепосавићу у којем је било туче, синоћ су повређена два припадника косовске полиције.

Регионални шеф оперативе косовске полиције Жељко Бојић изјавио је Танјугу да се инцидент догодио око 22.30 у кафе бару "Студент" и да је до напада дошло када су полицијски службеници реаговали како би зауставили тучу.

"Одмах након напада, полиција је ангажовала већи број полицијских службеника, као и припадника регионалне истражне јединице и извршила претрес на пет локација у којима осумњичени живе и једног кафе бара који је у власништву једног од осумњичених", рекао је Бојић.

Навео је да су приведене четири особе против којих су поднете прекршајне пријаве и најавио да ће полиција и у будуће оштро реаговати у случају напада на њихове припаднике.

"Случај је окарактерисан као напад на овлашћења службена лица приликом извршења задатака, а у наредном периоду сваки напад на полицијске службенике наићи ће на оштар одговор полиције и биће предузете најстроже законске мере против извршиоца", рекао је Бојић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво