Читај ми!

Ухапшен због покушаја убиства

В.Ш. стар 31 годину приведен због сумње да је починио кривично дело убиства у покушају. В.Ш. се терети да је ножем убо П.Д. у врат у једном стану у Зрењанину. Постоји сумња и да су, П.Д. и М.К. узвратили напад са више удараца у тело В.Ш.

Полиција је привела и одредила меру задржавања за В.Ш. (31), због сумње да је починио кривично дело убиства у покушају, саопштено је из Полицијске управе у Зрењанину.

В.Ш. се терети да је после свађе ножем убо П.Д. у врат у једном стану у Зрењанину. Постоји сумња да су, после тога П.Д. и М.К. узвратили напад са више удараца у тело В.Ш.

У зрењанинском Ургентном центру код В.Ш су констатоване тешке телесне повреде, а код П.Д. убодна рана.

В.Ш. ће, уз кривичну пријаву, бити приведен истражном судији Вишег суда, а протв П.Д. и М.К. ће бити поднете кривичне пријаве, због сумне да су извршили кривично дело наношење тешке телесне повреде, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије