Цветановић пребачен у затвор у Спужу

Осумњиченом за убиство Николе Бојовића одређен екстрадициони притовр. Саша Цветановић, који је јуче ухапшен у Црној Гори, пребачен је у затвор у Спужу.

Саши Цветановићу (33) из Врања, који је ухапшен у подгоричком насељу Толоши, због сумње да је убио Николу Бојовића, брата вође земунског клана Луке Бојовића одређен је екстрадициони притвор. 

Цветановић, који је ухапшен јуче, у притвору је због опасности од бекства. Њега је, како су пренели подгорички медији, данас саслушао истражни судија Вишег суда у Подгороци Мирослав Башовић.

Како јавља ТВ Вијести, Цветановић је судији рекао да је дошао у Црну Гору пре пет година, и да се пред судијом бранио ћутањем.

Након саслушања у Вишем суду у Подгорици, осумњичени је пребачен у Истражни затвор у Спужу.

Црногорска полиција ухапсила је Цветановића по налогу Министарства унутрашњих послова Србије.

Брат једног од вођа Земунског клана Луке Бојовића, Никола Бојовић (1974) убијен је крајем априла у центру Београда. Нападач је испалио око двадесет хитаца ка Бојовићу, који је издахнуо двадесетак минута касније у Ургентном центру.

У јулу су, такође у Црној Гори, ухапшени Слободан Шарановић, брат убијеног власника београдског казина "Славија" Бранислава Шарановића, и Ратко Кољеншић, због сумње да су са раније ухапшеним Милошем Делибашићем организовали убиство Николе Бојовића.

Шарановић се сумњичи да је наручио убиство Николе Бојовића, како би се осветио за смрт свог брата Бранислава Шарановића, који је ликвидиран 8. октобра 2009. године на Дедињу.

Он је раније објавио да ће са милион евра наградити свакога ко му достави релевантне информације о убицама његовог брата Бранислава, а према ранијим медијским спекулацијама, иза убиства Бранислава Шарановића, био је Лука Бојовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара