Читај ми!

Несрећа код Тополе

Погинуле две особе у саобраћајној несрећи на путу Крагујевац-Топола, у месту Божурња. Троје повређених.

У саобраћајној несрећи која се јутрос око осам часова догодила на путу Крагујевац-Топола, у месту Божурња, погинули су Л. П. (61) и Г. М. (64) из Крагујевца.

Управљајући аутомобилом марке "пежо", Г. М. је изгубио контролу над возилом и прешао на другу страну коловоза, услед чега је дошло до контакта са возилом марке "киа" које се кретало из супротног смера, а којим је управљао Р. Ј. из Шапца.

Сувозач из возила марке "пежо" Л. П. је подлегла повредама на лицу места, а возач Г. М. је преминуо у Клиничком центру Крагујевац.

Тешку телесну повреду задобила је М. Ј. (42) из Шапца, сувозач из путничког возила марке "киа" и задржана је на даљем лечењу у Клиничком центру, док су возач Р. Ј. (50), као и други путник из наведеног возила Ж. Ј. (16) задобили лаке телесне повреде.

Увиђај је извршио истражни судија Основног суда у Крагујевцу у присуству заменика Основног јавног тужиоца и припадника саобраћајне полиције.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије