Читај ми!

Расветљена серија крађа у Срему

Ухапшене четири особе због сумње да су проваљивале у пољопривредне апотеке, продавнице и приватне куће у Срему и направиле штету од 13 милиона динара.

Полиција у Сремској Митровици саопштила је да је ухапсила четири особе због сумње да су извршиле 26 кривичних дела у Срему.

Ухапшени су Н. С. (44) из Темерина, П. Ј. (41) из Старе Пазове, М.К. (33) из Голубинаца и Н.Ј. (48) из Старе Пазове због сумње да су од 2010. до 2013. године на подручју Руме, Старе Пазове, Инђије и Пећинаца, извршили 26 кривичних дела, углавном тешких крађа.

Како се наводи у саопштењу, сумња се да су ноћу проваљивали у пољопривредне апотеке, продавнице и приватне куће и крали хербициде, пестициде, семенску и техничку робу, видео-камере и расхладне уређаје.

Укупна материјална штета процењује се на око 13 милиона динара.

Највећи део украдене робе препродаван је у приватним објектима, у власништву једног од осумњичених.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара