Читај ми!

Тешка несрећа код Трговишта

Две особе погинуле, а две повређене, када је аутомобил слетело са пута од Трговишта ка Врању. Један младић је због тешких повреда пребачен у Ниш, а други је, после указане помоћи у врањској болници, пуштен на кућно лечење. Брза вожња највероватније узрок несреће.

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила око 1.30 сати, на путу Трговиште-Врање, погинули су возач Милош Јовановић из Трговишта (20) и сувозач Ивица Митић (32), са пребивалиштем у Падинској Скели, потврдио је Танјугу портпарол Полицијске управе у Врању Драган Стаменковић.

Друга два путника Бобан Станојковић (18) и Никола Анђеловић (16) из Трговишта, задобили су тешке телесне повреде и пребачени су у болницу.

Бобан Станојковић је због тешких повреда пребачен у Нишки клинички центар, а Никола Анђеловић је, после указане помоћи у болници у Врању, пуштен на кућно лечење.

Хирург у Врањској болници Ненад Недељковић рекао је да је Станојковић примљен у 3.30 и да се његово стање погоршало.

"Консултовани су ортопед и неуролог и због погоршања, пацијент је послат на неурохиругију у Ниш, због контузије вратног дела кичме где ће да се настави његово лечење", рекао је др Недељковић.

Истрага је у току, али је портпарол Полицијске управе у Врању навео да је прилично извесно да је до несреће дошло због пребрзе вожње, када је, на три километра од Трговишта, у селу Доња Трница, возило "застава 101" врањске регистрације, слетело са пута.

Увиђај је на месту несреће обавио истражни судија Основног суда у Врању Владан Мићовић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво