Читај ми!

Одронила се стена, повређен дечак

Осмогодишњи дечак повређен на игралишту у Старим Лединцима када се на њега обрушила стена. Малишан је задржан на лечењу у Новом Саду и налази се ван животне опасности.

На игралишту у Старим Лединцима, на обронцима Фрушке горе, вечерас се на осмогодишњег дечака А. П. обрушила стена и повредила га, јавила је Радио-телевизија Војводине.

Дежурни лекари у Институту за здравствену заштиту деце и омладине у Новом Саду рекли су да је малишан ван животне опасности, али да је задржан на лечењу.

Дечакова мајка рекла је да су се деца играла на игралишту и да се у једном момету одронила стена која је пала на њено дете. 

Пре инцидента један дечак је лоптом ударио у стену, а њен син је махинално кренуо ка лопти када се догодио инцидент. 

Према њеним речима, дете је задобило прелом руке и велики хематоном на глави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво