Оружана пљачка поштиног комбија

Три наоружане и маскиране особе на северу Косова пресреле комби возило "Пошта Србије" и из њега однели седам милиона динара. Комби преносио новац за пошту у Зубином Потоку, а био је намењен исплати пензија, рекао директор Пошта на Косову Ранђел Нојкић.

Наоружана лица опљачкала су јутрос у близини манастира Девине воде, недалеко од Зубиног Потока, комби "Пошта Србије" и том приликом узели седам милиона динара.

Вршилац дужности регионалног командира КПС Ненад Ђурић рекао је за Танјуг да су три наоружане особе јутрос су око осам сати у маскирним униформама, са фантомкама на глави, пресреле поштански комби и уз претњу силом узеле новац.

На месту пљачке је једно возило Еулекса и увиђај је у току, додао је Ђурић.

Како је навео директор "Пошта Србије" на Косову и Метохији Ранђел Нојкић, комби је преносио новац за пошту у Зубином Потоку, а био је намењен исплати пензија.

Новац је био у сигурносним коферима, које су према изјави возача комбија пљачкаши однели, рекао је Нојкић.

Према његовим речима, пљачка је пријављена КПС, а возач је у полицији где даје изјаву.

Иначе Девине воде су манастир који се налази на путу Звечан - Зубин Поток, на око пет километара од Звечана.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво