Читај ми!

Хапшења због злоупотребе картица

Ухапшене три особе осумњичене за фалсификовање и злоупотребу платних картица и прање новца, сазнаје РТС. Сумња се да су за неколико месеци оштетили клијенте америчке "Сити банке" за више од 200.000 евра. Двојица осумњичених у бекству.

Како РТС сазнаје, криминалистичка и новосадска полиција привели су три особе осумњичене за фалсификовање и злоупотребу платних каратица и прање новца.

Приведени су осумњичени да су за неколико месеци оштетили клијенте америчке "Сити банке" за више од 200.000 евра.

Двојица осумњичених су у бекству. Истрагом ће бити утврђено како су дошли до података са оригиналних платних картица.

"Према неким прелиминарним подацима, злоупотребљено је готово 200 платних картица у преко 400 трансакција. Ми ћемо ову истрагу наставити јер смо управо у току данашњег дана дошли до још врло драгоцнеих података о неким другим људима који су укључени у ову криминалну акцију а и о одређеном броју платних каратица других банака које су највероватније злоупотребљене", каже Драган Јовановић из СБПОК-а

Акција је спроведена у Београду, Новом Саду и Бачкој Паланци, у сарадњи са Тужилаштвом за високотехнолошки криминал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво