Читај ми!

Притвор за нападаче на Звездине навијаче

Четворици нападача на навијаче Црвене Звезде Основни суд у Крагујевцу одредио притвор од осам дана. Полиција идентификовала још два нападача, који су у бекству и за којима интензивно трага.

Основни суд у Крагујевцу одредио је притвор од осам дана Владимиру Р. Бобану Ђ, Дејану Е. и Димитрију Д. из тог града, због сумње да су пре два дана напали навијаче Црвене Звезде, који су се враћали са фудбалске утакмице у Београду.

Они су ухапшени у петак, двадесетак сати после напада на навијаче Звезде на три локације у граду. Полиција је идентификовала још два нападача, који су у бекству и за којима интензивно трага.

У петак, у периоду од 00.30 до 02.00 сата после поноћи, хулигани су, маскирани фантомкама и бејзбол палицама поломили стакла на аутомобилима чачанских и краљевачких регистарских таблица, као и једну особу у насељу Станово.

Том приликом, повређено је 10 особа међу којима и тринаестогодишњи дечак.

Полиција покушава да идентификује и остале учеснике напада.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво