Читај ми!

Ухапшени осумњичени за убиство на Ади

На прелазу Мердаре ухапшена двојица осумњичених за убиство Тамаре Радуловић у клубу "Џаст Ванила" на Ади Циганлији.

Полиција у Куршумлији је на административном прелазу Мердаре ухапсила двојицу осумњичених за учешће у пуцњави на Ади Циганлији у Београду када је убијена Тамара Радуловић (29), потврђено РТС-у.

Двојица осумњичених, за којима је раније МУП Србије расписао потерницу спроведени су Београд, сазнаје РТС.

Државни секретар МУП-а Србије Вања Вукић рекао је Танјугу да су двојица младића предати српским органима на основу споразума који постоји између МУП-а Србије и Еулекса.

"Ми имамо добру сарадњу што је резултирало и предајом ове двојице који су починили кривично дело убиства на Ади Циганлији. Њима је, у договору са косовском полицијском службом, отказан боравак", нагласио је Вукић.

Он је нагласио да младићи нису имали пријављен боравак на територији Косова и Метохије, и да су због тога доведени до административне линије након чега су предати српским органима и у Србији ће даље бити процесуирати за кривично дело које су починили.

Филип Вилотијевић (25) и Вукашин Цмиљанић (20) се сумњиче да су учествовали у пуцњави 12. маја на сплаву "Џаст ванила" на Ади Циганлији у Београду, када је убијена Тамара Радуловић (29).

Тада су ухапшени Л. С. (34) из Новог Сада, С. С. (30) и Ј. Н. (30) из Београда, а потрага је расписана за Вилотијевићем и Цмиљанићем.

Према незваничним информацијама, Филипа Вилотијевића и Вукашина Цмиљанића на Косово је увео Лиридон Кељменди, млађи син балканског нарко-боса Насера Кељмендија, и чувао их до јуче, више од два месеца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво