Читај ми!

Крагујевац, притвор због силовања

Стефан Ј. из Крагујевца приведен због сумње да је силовао и злостављао познаницу и због недозвољеног поседовања оружја. Судија Вишег суда одредио му је притвор после саслушања.

Полиција привела Стефана Ј. (25) из Крагујевца због сумње да је силовао и мучио познаницу, и недозвољено држао оружје. Истражни судија Вишег суда му је после саслушња одредио притвор, саопштила је полиција.

Како је наведено у саопштењу, постоји сумња да је Стефан Ј. уз примену претњи и силе, познаницу одвео у свој стан и силовао је.

Сумња се, додаје полиција, да ју је злостављао и мучио у стану у коме она живи, у тренутку када се сама у њему налазила, натеравши је притом да пије алкохолно пиће и таблете "бромазепам".

Он је познаницу физички напао и на радном месту, и ударцима песницама и оштрим предметом нанео јој тешке и лаке телесне повреде, наводи се у саопштењу у коме се додаје да је Стефан Ј, ухапшен у околини Младеновца. За њим је била и расписана потрага.

Приликом привођења Стефан Ј. је из аутомобила бацио пиштољ са метком у цеви и пет метака у оквиру, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије