Читај ми!

Угљенисана тела у спаљеном аутомобилу

Полиција пронашла два тела у спаљеном возилу, у атару села Ратковић, општина Рековац. Још се не зна ко су настрадали јер су и ауто и тела потпуно угљенисани.

У атару села Ратковић, општина Рековац, полиција је јутрос пронашла спаљено возило, у којем су се налазила два угљенисана тела, потврђено је РТС-у.

Председник вишег суда у Јагодини Драган Јанићијевић потврдио је за РТС да је према првим резултатима истраге у запаљеном аутомобилу пронађена два угљенисана тела.

Аутомобил и тела су до те мере изгорели тако да је за сада немогуће утврдити идентитет лица, чак ни пол, а не може се са сигурношћу тврдити о ком аутомобилу је реч, каже Јанићијевић.

Он истиче да је полицији у Јагодини пријављен нестанак две особе, али за сада није извесно да је реч о страдалим лицима у околини Ратковића.

Остаци људских тела су однети погребним колима, а биће обављена обдукција и де-ен-ка анализа, како би се утврдио идентитет погинулих особа.

Запаљени аутомобил јутрос око осам часова, први су пронашли мештани који су кренули да секу дрва и они кажу да мисле да је аутомобил марке "ауди те-те".

Аутомобил је пронађен на пољском путу који води до пашњака и шума, којим пролазе само мештани Ратковића.

Место несреће је око 500 метара удаљен од регионалног пута Рековац-Крагујевац и добро је скривен, јер у околини нема кућа.

Полиција је блокирала све прилазе до запаљеног аутомобила док траје увиђај и прикупљање доказа, који ће дати доказ на кључно питање - да ли се ради о бруталној ликвидацији или нечему другом.

Истрага о овом случају се наставља.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво