Читај ми!

Два пешака погинула на аутопуту

Две жене погинуле када их је на аутопуту Ниш-Београд ударио аутомобил бугарских регистрација док су се пешице кретале коловозом.

На аутопуту Ниш-Београд код места Крњево десила се саобраћајна несрећа у којој су две особе погинуле.

Несрећа се догодила око 08.20 када је код насеља Крњево у близини Смедеревске Паланке аутомобил "рено клио" бугарских регистрација налетео на две жене које су се пешице кретале коловозом, сазнаје РТС.

"Када сам дошао у 8.10 ту су биле две жене, које су у зауставној траци чекале аутобус. Онда сам видео возило на сред аутопута се окреће и иде на нас. Ја сам се померио два метра, он је ударио у њих, одбацио их 10 до 15 метара у траву", рекао је један од мештана Крњева, који је био на лицу места.

 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво