Читај ми!

Несрећа код Параћина, четворо повређених

Четири особе повређене када је комби скренуо са коловоза код Параћина. Једна особа је задобила повреде опасне по живот и налази се на ВМА у Београду.

На путу Параћин-Појате, јуче ујутру у 2.50 догодила се саобраћајна несрећа у којој су четири особе повређене, од којих је једна задобила повреде опасне по живот. 

Несрећа се догодила код скретања за село Сикирицу, када је комби возило скренуло за коловоза, речено је РТС-у у Полицијској управи Параћин.

Возач комбија швајцарских регистарских ознака С.П (1994) задобио је тешке повреде, а путник Н.П. (1998) повреде опасне по живот због којих је превезен на ВМА у Београду.

Путници М.П. (1999) и А.П. (1997) задобили су лаке телесне повреде и налазе се у параћинској болници.

Петнаестогодишњи П.Н. је у тешком је стању и животно угрожен, рекао је Танјугу начелник одељења интензивне терапије Војномедицинске академије Милић Вељовић.

Нагласио је да је дечак јуче примљен у веома тешком стању, без свести са повредама вратног дела кичме, обостраним преломом ребара, преломом грудне кости са контузијом плућа.

"Стање му се делимично стабилизовало и повремено долази свести, може да извршава извесне наредбе, али је и даље животно угрожен и тренутно није за хируршку интервенцију", рекао је Вељовић Танјугу.

Истражни судија Основног суда у Параћину са полицијским службеницима утврђује узроке незгоде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије