Читај ми!

Повређен полицајац у Новом Саду

Полицајац, који је нападнут у близини Железничке станице у Новом Саду, задобио је лакше телесне повреде и после указане помоћи пуштен на кући. Полиција трага за нападачима.

Полицајац А. А. (30) из Сремске Каменице, који је нападнут у близини Железничке станице у Новом Саду, задобио је лакше телесне повреде, а полиција трага за тројицом нападача.

Портпаролка Клиничког центра Јелена Јуришин рекла је Танјугу да је полицајац после указане лекарске помоћи у Ургентном центру Клиничког центра Војводине пуштен кући.

Полицијска управа у Новом Саду саопштила је да су тројица непознатих мушкараца на Булевару ослобођења напала полицајца који је покушао да их легитимише, због сумње да се припремају за извршење кривичног дела.

Пошто су били наоружани ватреним оружјем, успели су да отму полицајцу службени пиштољ, а онда су га оборили на земљу, тукли га и испалили хитац према њему.

Полицајац је од удараца задобио лаке телесне повреде, а нападачи су побегли и за њима се трага, наводи се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара