Крађа угрозила напајање НИС-а и ХИП-а

Срушио се високонапонски далеководни стуб код Панчева, услед крађе анкера. Озбиљно угрожено снабдевање струјом "Хемијске индустрије Панчево" и НИС-а.

Због крађе анкера срушио се високонапонски далеководни стуб у близини места Старчево код Панчева, што је озбиљно угрозило напајање и "Хемијске индустрије Панчево" и НИС-а, саопштено је данас из "Електромрежа Србије".

Реч је о стубу 220-киловолтног далековода који припада предузећу "Електромрежа Србије" и који повезује Трафостаницу Београд 8 и трафостаницу у ХИП-у, а због те крађе ХИП и НИС се електричном енергијом снабдевају из једног смера, прецизира се у саопштењу.

Екипе Електромреже су на терену, утврђују штету на том далеководу, који се срушио синоћ, и већ отклањају озбиљно оштећење узроковано крађом.

Надлежни из "Електромреже Србије" моле грађане, уколико уоче крађе на далеководима или било какве промене, да то јаве или полицији или представницима предузећа "Електромреже Србије".

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара