Двојица младића погинула на мопеду

Двојица младића погинула у судару мопеда и аутомобила код Надаља у општини Србобран. Возач мотоцикла погинуо на лицу места, а његов сувозач подлегао повредама у врбаској болници.

Од последица судара мопеда и аутомобила код Надаља животе су изгубили Веселин Бегечки (28) и Иштван Гал (24), обојица из тог места у општини Србобран, саопштила је Полицијска управа у Новом Саду.

Несрећа се догодила у недељу у раним јутарњим сатима тако што је Бегечки управљајући мопедом на којем се возио и Гал, прешао у супротну саобраћајну траку у којој се неприлагођеном брзином кретао "форд" за чијим је воланом био Д. Ј. (29), такође из србобранске општине.

Возач мотоцикла је погинуо на лицу места, а његов сувозач је подлегао повредама у врбаској болници.

Како је наведено у саопштењу, лакше повређеном возачу "форда" алкотестом је утврђено 0,73 промила алкохола у крви и против њега ће бити покренута пријава у редовном поступку због сумње да је извршио тешко дело против безбедности саобраћаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво