Запаљен аутомобил у Ћуприји

Нико није повређен када је запаљен аутомобил у суботу током ноћи у Ћуприји. То је други случај паљења аутомобила у том граду у последња два месеца.

Путничко возило запаљено је у Ћуприји за викенд, а у пожару није било повређених особа, али је то трећи аутомобил који је у последња два месеца запаљен у том граду, саопштава полиција.

Возило "опел корса" ћупријских регистарских ознака, запаљено је у суботу око 4.40 сати.

Пре две недеље у Ћуприји је запаљен један ауто, а пре два месеца, такође током викенда, један ауто је запаљен у Јагодини, а један у Ћуприји.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије