Тешка несрећа код Жабљака

Троје држављана Србије погинуло, а двоје повређено у саобраћајној несрећи која се догодила код тунела Ивица, на магистралном путу Жабљак-Шавник.

У саобраћајној несрећи која се догодила код тунела Ивица, на магистралном путу Жабљак-Шавник, троје држављана Србије је погинуло, а двоје повређено.

У удесу су, како је саопштила црногорска полиција, погинули држављани Србије - Марко И. (25), Нада К. (44) и Неда П. (26).

У саобраћајној несрећи повређено је још двоје држављана Србије - брачни пар Биљана (41) и Зоран Ј. (44), који су превезени у болницу у Пљевљима, као и црногорски држављанин Миленко Ћ. (31).

У несрећи су учествовала два возила, "пасат" никшићких регистарских ознака и "фијат" новосадских ознака.

Полиција је навела да је у "фијату" било петоро држављана Србије, док је возач "пасата" био сам у аутомобилу.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије