Читај ми!

Започет процес екстрадиције Горјачева

Министарство правде потврдило да је започет процес екстрадиције Иље Горјачева, који је у Русији оптужен за екстремизам.

Руски држављанин Иља Горјачев, ухапшен у Србији на основу потернице коју је за њим расписала Русија, биће изручен тој земљи, а поступак екстрадиције је већ почео, потврдило је Министарство правде и државне управе.

"Поводом различитих информација које су се појавиле у медијима, Министарство правде и државне управе обавештава да је руски држављанин Иља Горјачев ухапшен у Србији на основу потернице коју је расписала Руска Федерација за њим", наведено је у саопштењу.

Министарство правде и државне управе је обавестило надлежне руске органе о хапшењу наведеног лица, а пред правосудним органима Републике Србије започет је екстрадициони поступак.

Званични портпарол Руског истражног бироа Владимир Маркин изјавио је раније за Итар-тас да је Горјачев оптужен у одсуству за организовање екстремистичке заједнице, формирање банде, убиство и илегалну продају оружја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара