Читај ми!

Крај истраге о трговини органима следеће године

У истрази о трговини органима до сада саслушано више од 100 људи, изјавио шеф истражног тима Еулекса Џон Клинт Вилијамсон на састанку са Ивицом Дачићем, наводећи да ће истрага бити окончана следеће године.

Шеф специјалног истражног тима Еулекса Џон Клинт Вилијамсон, на састанку са председником Владе Србије Ивицом Дачићем, рекао је да је у истрази о трговини органима до сада саслушано више од 100 људи и да ће истрага бити окончана следеће године.

Премијер Дачић је истакао да је истрага о трговини органима од прворазредног значаја и да специјални истражни тим Еулекса има пуну подршку Владе Србије, Тужилаштва и Министарства унутрашњих послова Србије.

"Опредељени смо за наставак сарадње и интензивирање активности са циљем да се приведу правди сви који су учествовали у овим монструозним злочинима", рекао је премијер.

Шеф специјалног тима Еулекса је оценио да је сарадња са Тужилаштвом за ратне злочине и Министарством унутрашњих послова Србије од значаја за успех истраге добра, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије