Читај ми!

Тешка несрећа у Крушевцу

Једна особа погинула, а три тешко повређене у саобраћајној несрећи која се вечерас догодила у Крушевцу. У Ниш је хитно пребачена једна особа са тешким повредама, док су друге две особе збринуте на хируршком одељењу крушевачке болнице.

Тешка саобраћајна несрећа у којој је једна особа погунула, а троје људи тешко повређено догодила се вечерас око 19 часова у Крушевцу.

У удесу је страдао педесетогодишњи М.М. возач "југо флориде поли".

Како РТС незванично сазнаје, судар се догодио када је возач тог аутомобила за доставу кренуо у полукружно окретање на делу где су две дупле саобраћајне траке. На њега је великом брзином ударило "фијат стило" крушевачке регистрације који је такође ишао из правца града.

Теже је повређена жена која је била сувозач у полију и две девојке у "фијату". Реч је о млађим особама.

Сви повређени збринути су на хируршком одељењу крушевачке болнице, а једна женска особа са тешким телесним повредама хитно је пребачена за Ниш.

О тежини удеса сведочи и то да се делови аутомобила "флорида поли" налазе на коловозу и тротоару у дужини од стотину метара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара