Читај ми!

Напади на контролоре Бус плуса

Тројица контролора Бус плуса нападнута на различитим местима у Београду. Један нападач ухапшен.

У Београду су на различитим местима у граду нападнута тројица контролора Бус плуса, а један нападач је ухапшен, саопштено је из Бус плуса.

Нападнути су контролори на Бановом брду, Славији и код поште на Душановцу, а како је саопштено из Бус плуса, путници који су их напали нису имали карту за превоз.

Пошто су одбили да плате доплатну карту, замољени су да изађу из аутобуса и тада су насрнули на контролоре.

На Бановом брду, по изласку из аутобуса на линији 88, мушкарац је пришао контролору ударио га песницама по лицу и ишутирао му апарат за проверу карата, наводи се у саопштењу.

Контролора на стајалишту аутобуса 78 на Славији, непознати мушкарац је по изласку из возила ударио по глави, а трећи напад догодио се код Душановачке поште, када је путник без карте насрнуо на контролора и ударио га песницом у главу.

Полиција ће поднети кривичне пријаве против нападача, додаје се у саопштењу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара