Читај ми!

Шарићу одузета још једна гаража

Одбеглом нарко босу Дарку Шарићу, коме се суди у одсуству, привремено заплењена још једна гаража у Београду, објављено на сајту Апелационог суда у Београду. Одузета гаража површине око 22 квадратна метра од тећег лица које је у вези са Шарићем.

Апелациони суд у Београду је објавио да је усвојио захтев да се одбеглом нарко босу Дарку Шарићу, коме се суди у одстуству, заплени још једна гаража у Београду.

Суд је потврдио је решење Посебног одељења Вишег суда у Београду од 4. марта 2013. године којим је усвојен је захтев Тужиоца за организовани криминал за привремено одузимање имовине за коју постоји основана сумња да је проистекла из кривичног дела за које се сумњичи Шарић.

Гаража у Београду, површине 21,61 квадратна метра одузета је, како се наводи, од трећег лица повезаног са Шарићем.

До доношења одлуке о захтеву за трајно одузимање имовине, управљање привремено одузетом имовином поверено је Дирекцији за управљање одузетом имовином.

Шарићу је током протекле три године од кад се води поступак против њега, заплењено више станова, луксузних кућа, возила, парцела по Војводини, локала, хотела и предузећа која је куповао прљавим новцем стеченим шверцом кокаина из Латинске Америке у Западну Европу.

Покретне ствари, инвентар, којим су биле опремљене привремено одузете некретнине махом су продате на аукцијама како им не би опадала вредност.

Објекти су дати на коришћење установама, а возила махом полицији и тужилаштву, док се станови, локали и друге непокретности издају у закуп, а закупнина слива у буџет.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво