Читај ми!

Ухапшени због убиства у Пожаревцу

Три мушкарца ухапшена у Пожаревцу због сумње да су претукли Срђана Пауновића, који је дан касније преминуо у пожаревачкој болници. Ухапшени признали да су Пауновића претукли дрвеном палицом, ударали ногама по телу и тако повређеног оставили поред пута.

Пожаревачка полиција одредила је задржавање и поднела кривичну пријаву против Десимира Б.(49), Радише Ј.(31) и Дарка П.(25), сви из Тополовника, због сумње да су нанели тешке телесне повреде са смртном исходом, саопштила је полиција у у Пожаревцу.

Полиција је 7. марта око 22 часа, након пријаве грађана, поред локалног пута Кисиљево-Тополовник пронашла повређеног Срђана Пауновића (52) из Кисиљева.

Повређени је преминуо наредног дана због повреда у виду напрснућа лобање и вишестуког прелома ребара.

Након 24 часа полиција је дошла до сазнања о евентуалним извршиоцима овог кривичног дела и ухапсила тројицу осумњичених који су полицији признали и описали начин извршења овог дела.

Они су, наиме, аутомобилом марке Дачија сандеро сустигли Срђана Пауновића који је пешице ишао кући, претукли га дрвеном палицом, ударали ногама по телу и тако повређеног оставили поред пута.

Осумњичени су, уз кривичну пријаву, предати истражном судији Вишег суда у Пожаревцу, наведено је у саопштењу пожаревачке полиције.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво