Читај ми!

Тешка саобраћајна несрећа код Врбаса

Две особе погинуле, а једна повређена у тешкој саобраћајној несрећи код Врбаса. Повређена девојка животно угрожена.

Младић и девојка погинули су синоћ у тешкој саобраћајној несрећи на локалном путу Змајево - Бачко Добро Поље код Врбаса.

Портпаролка Полицијске управе Новог Сада Милева Томић рекла је за Танјуг да је у тој несрећи једна особа задобила тешке телесне повреде и да је превезена у Ургентни центар Клиничког центра Војводине у Новом Саду. 

Несрећа се догодила око два сата после поноћи, када је путничко возило, из непознатих разлога, прешло на супротну страну коловоза и ударило у дрво, а на лицу места су погинули возач и девојка која се налазила на месту сувозача.

Полиција још није саопштила идентитет погинулих.

Повређена девојка у тој саобраћајној несрећи је са тешким телесним повредама примљена Клинички центар.

Како је рекла портпаролка КЦ Војводине Јелена Јуришин, ради се о Ј.Ј. (23) из Бачког Доброг Поља.

"Девојка је смештена у јединицу интезивне неге у Ургентном центру, има тешке повреде кичме и животно је угрожена", навела је Јуришин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво