Читај ми!

Мишићу одређен притвор до 30 дана

Урошу Мишићу, осумњиченом за учествовање у тучи у београдском клубу "Пластик", одређен притвор до 30 дана. Мишић се терети за кривично дело насилничког понашања и биће спроведен такозвани скраћени поступак, кажу у Првом основном суду.

Истражни судија Првог основног суда у Београду одредио је данас притвор Урошу Мишићу од 30 дана и спровођење истражних радњи због сумње да је учествовао у недавној тучи у клубу "Пластик", изјавила је портпарол тог суда Ивана Рамић.

Ивана Рамић је агенцији Бета рекла да ће бити спроведен скраћени поступак и да се Мишић терети за кривично дело насилничко понашање.

Претходно је Рамићева саопштила да је Мишићу одређен притвор до осам дана, међутим, ту изјаву је кориговала, прецизирајући да је у питању притвор до 30 дана.   

За дело за које се терети Мишић запрећена је казна до пет година затвора.

Мишић је у београдску полицију дошао у среду у 13 сати у пратњи адвоката, пошто се више дана није одазивао на позив полиције да да исказ у вези са инцидентом у клубу "Пластик".

Он је бивши осуђеник који је почетком децембра, после пет година проведених у затвору због напада на жандарма Небојшу Трајковића, амнестиран и пуштен на слободу.

Он је два пута био осуђен на 10 година затвора, али му је Апелациони суд преиначио пресуду на пет и по година затвора.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се